Over Miss Juicer

Written By :

Category :

Nieuws

Posted On :

Share This :

Miss Juicer is de eerste dj naam van Wilma Leppers. In 2014 was ze begonnen met een cursus Digitaal Mixen bij het CKE te Eindhoven. Hiervoor was muziek afspelen/ luisteren al een passie en daarnaast vrij dansen.

Van Walkman naar Spotify

Als jonge tiener was de walkman altijd in de pocket. Die evolueerde naar Sony Diskman, Sony Ericson’s mobieltjes met fm radio naar Spotify en Mixcloud luisteraar. De muziek stond altijd aan.

Miss Juicer’s first music on the go devices

Tot er een burn-out kwam kijken. Liefst was alles uit totdat Trance muziek werd herontdekt. Het gaf hoop, liefde en levens kracht. Het werkte als een medicijn. Uiteraard naast de reguliere hulp en een betere leefstijl.

Dansen als workout

Na haar 30e is ze veel te vinden op de dansvloer en festivals met als fuel vers gemaakte smoothies en sapjes van groente en fruit, hier komt de naam Miss Juicer vandaan. Ook gaat ze lekker los met gewoon een Spa.

Muziek en vormgeven

Naast muziek was ze altijd al gefascineerd door vormgeving en ganimeerde (muziek) video’s. Vandaar dat de opleiding Media Vormgeven een logische stap was nadat de Pedagogische Academie Basisonderwijs was gestaakt in het laatste jaar wegens die burn-out en omdat ze haar creativiteit niet geheel kwijt kon.

De audio basiskennis was gelegd in de media vormgeven deeltijdopleiding van 2008 tot 2011 aan het St. Lucas/ Eindhovense school. Tijdens de bezoeken aan clubs en festivals groeide het verlangen om de magie van het mixen te leren. Sinds 2014 is ze in het DJ vak gedoken.

Er is niets mooier dan het gevoel van eenheid en samenhorigheid als je samen van muziek geniet. Heerlijk om die sfeer neer te zetten!

Natural 0.0

Miss Juicer is tijdens optredens en festival bezoeken nog steeds altijd nuchter (op 1 festival na..) Meerdere keren in het leven last ze een 0.0 periode in. Gewoon, het is leuk zonder.

Natural high by music

Zoals elke dj wil Miss Juicer jou laten dansen. Het mooiste cadeautje dat ze het publiek wil geven is ‘Een natural high by music’ experience. Daarom kun je Miss Juicer boeken als Ecstatic dance DJ, inclusief ceremonie begeleiding.

DJ les

Het lesgeven is iets dat Wilma weer graag doet maar dan op een creatieve manier: De liefde en passie voor elektronische dans muziek (EDM) doorgeven en kinderen laten ervaren hoe het is om zelf muziek te mixen. Met de kleinere kinderen draait het meer om vrije dans.

Festivals en evenementen

Festivals en ook zakelijke evenementen zijn plekken waar Miss Juicer graag komt. De gezelligheid van matig alcoholische drank is okay maar het mooiste is een bijeenkomst met gelijkgestemde.

De genres van Miss Juicer is te vangen in de volgende woorden:

Trance – Ecstatic – Melodic

Lees meer over deze genres bij Live DJ

Kennis van dj-en produceren

De kennis van dj-en muziek produceren komt o.a. vanuit:

  • Dj opleiding digitaal mixen
  • Dj opleiding digitaal mixen gevorderden
  • Dj opleiding bpm mixen
  • 1 op 1 Ecstatic Dance DJ les by Lady Aïda
  • Muziek Producer opleiding Dynamo
  • MasterClass Armin van Buuren 
  • The Armada academy
  • Udemy cursussen 

Daarnaast bezoekt Miss Juicer al jaren Dancefair en Amsterdam Dance Event waar vele dj’s en producers samen komen en korte workshops & speaks geven.

Miss Juicer heeft diverse op Audio gerichte diensten:

  • DJ les
  • Live DJ
  • Mixen van muziek

Zie: mogelijkheden voor meer informatie over deze diensten

Lijkt het je leuk om jouw klas kennis te laten maken met de magie van muziekmixen?

Bekend met Qrabbl? Ga naar Qrabbl.nl en zet ‘voor juf Wilma’ in de aanvraag

en breng haar op de hoogte via een e-mail aan info@applejuice.online

of neem contact op via dit formulier.

Hier staan ook de prijzen voor DJ lessen vermeld.